Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

  Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.

Nieuwe heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan kopen?

Correct Services, de specialist als u een nieuwe heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan wilt kopen.

Wilt u een nieuwe heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikranen kopen? Houd dan rekening met een heleboel factoren om de meest geschikte machine te vinden zoals:

 • Moet u vooral zware lasten heffen?
 • Zijn er beperkingen voor hoogtes of breedtes op uw bedrijfsterrein?
 • Moet er op onverhard terrein gewerkt worden?
 • Moet er vooral binnen of buiten gewerkt worden?
 

Dit zijn slechts enkele vragen die u zichzelf best stelt vooraleer u een nieuwe heftruck, hoogtewerker, schaarlift of minikraan koopt.

Met onze jarenlange ervaring staan we klaar om u te begeleiden op uw zoektocht naar de meest geschikte heftruck, hoogtewerker, schaarlift of pick&carry kraan. Bovendien zorgen we ervoor dat uw nieuw toestel helemaal op uw maat geleverd wordt. De benodigde aanpassingen worden uitgevoerd door ervaren technici in eigen atelier. Correct Services BVBA staat garant voor maatwerk!

 • Ormig SpA, fabrikant sinds 1949 van o.a. Pick & Carry kranen heeft zowel elektrische als diesel kranen van 5,5ton tot 60ton om bv. industriële verhuizingen te doen.
                  CORRECT SERVICES is erkend servicepartner voor de BENELUX en het noorden van Frankrijk. 

 • MOBILEV Cranes is een bedrijf gevestigd in de buurt van Lyon, het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerp, de productie en verkoop van mini mobiele en compacte elektrische kranen voor het vergemakkelijken van industriële onderhoudswerkzaamheden, gereedschaps- en matrijswisselingen in kleine ruimtes, het hijsen en transporteren van lasten in kleine ruimtes, het installeren van vitrines of gordijngevels in kleine gebouwen, ...

  Onze autonome compacte elektrische machines worden door onze klanten meer dan alleen maar beschouwd als echte op afstand bediende handling- en positioneerrobots.

  Wij ontwerpen alle soorten verwisselbare gereedschappen op aanvraag.

 • Het Nederlandse CUSTERS is specialist in hoogtewerkers sinds 1901 (geproduceerd in de eigen fabriek in Venray) en heeft als eerste de rups hoogtewerkers van maximale werkhoogte 12,3 m en reikwijdte tot 10,3 m in zijn gamma opgenomen. 
  CORRECT SERVICES is de enige verdeler in België van de CUSTERS machines. 

Nieuwe heftruck kopen

Overweegt u een nieuwe heftruck te kopen? Diesel of LPG? Misschien een elektrische heftruck? Met onze professionele hulp maakt u steeds de juiste keuze!

In ons assortiment vindt u heftrucks voor open en gesloten ruimte, voor werkzaamheden op ruw terrein of andere specifieke omgevingen. Elke heftruck kan in ons atelier aangepast worden om aan uw specifieke noden te voldoen. Via ons uitgebreid handelsnetwerk kunnen we nieuwe heftrucks te koop aanbieden van diverse merken: Cesab, Toyota, Hangcha, Nissan en meer.
Bekijk de tips die kunnen helpen een geschikte heftruck te kopen.

Om de meest geschikte heftruck te kopen rekent u op de ruime expertise van Correct Services. Krijg vrijblijvend advies over uw nieuwe heftruck:

Contacteer Correct Services

 

Nieuwe hoogwerker of schaarlift kopen

Wilt u een nieuwe hoogwerker kopen?

Voor elke specifieke situatie bestaat er wel een model hoogtewerker. Voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen is een telescoophoogwerker of knikarmhoogwerker de aangewezen keuze. Moet u daarentegen vooral werkzaamheden in de hoogte uitvoeren, dan kan u best een schaarhoogwerker of schaarlift kopen. Voor werkzaamheden op ruw terrein kiest u voor een hoogwerker met rupsbanden, terwijl een spinhoogwerker perfect dienstdoet in beperkte ruimtes of ruimtes met smalle doorgangen.
Bekijk de tips die kunnen helpen een geschikte hoogwerker of schaarlift te kopen.

Bij Correct Services kunnen we u hoogwerkers te koop aanbieden van topmerken als Genie, Custers, JLG, … Voor de rupshoogwerkers van Custers zijn we exclusief invoerder voor België.

Voldoet uw nieuwe hoogwerker niet helemaal? Onze ervaren technici voeren in eigen atelier de nodige aanpassingen uit. Laat u adviseren door Correct Services. Samen vinden we de meest geschikte hoogwerker aan een interessante prijs! Krijg vrijblijvend advies over uw nieuwe hoogwerker:

Vraag vrijblijvend advies

 

Pick&Carry of minikraan kraan kopen

Een machine verplaatsen in een stampvolle fabriekshal? Ramen hijsen vanuit een raamopening? Overweeg dan om een minikraan te kopen.

Deze toestellen zijn zeer compact en kunnen, zelfs met ingeklapte poten, door een gewone deuropening naar binnen gebracht worden. Ideaal dus voor het werken in beperkte ruimtes. Minihijskranen kunnen gebruikt worden voor zowel kleine lasten als grotere lasten.

Indien de ruimte groter is kan u overwegen om een compacte pick&carry kraan te kopen. Met een Pick&Carry kraan kan u lasten tillen en al rijdend verplaatsen. Denk bv aan industriële verhuizingen. We bieden diverse Pick&Carry modellen te koop aan, elektrisch van 5,5 ton tot 60 ton en diesel versie van 5,5 ton tot 75 ton van het welbekende topmerk ORMIG en mini-kranen van MOBILEV.
Bekijk de tips die kunnen helpen een geschikte minikraan of pick&carry verhuiskraan te kopen.

Wilt u een minikraan of Pick&Carry kraan te kopen? Laat u uitgebreid informeren door Correct Services:

Vraag meer info

Neem vrijblijvend contact met ons op
Bedrijfsnaam
BTW nummer
 
Aanspreking
Voornaam *
Achternaam *
 
Straat & huisnnummer *
Postcode *
Stad of gemeente *
Telefoonnummer *
GSM nummer *
E-mail adres *
 
 
Vragen of opmerkingen *
Houd mij op de hoogte van promoties, acties of andere nieuwtjes
Alle velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht in te vullen.
Wat wij doen voor u:
 
 • Wij nemen contact met u op om een beeld te krijgen van wat u nodig heeft
 • Op basis hiervan stellen wij vrijblijvend een aantal geschikte machines voor
 • Uit deze selectie kan u vrijblijvend een machine testen
 • Wanneer u een keuze heeft gemaakt, stellen wij de machine in op uw persoonlijk gebruik
 • Na aankoop kan u genieten van onze totaalservice