Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Correct Services Specialist voor heftrucks en hoogwerkers

Slechts één adres voor verkoop, onderhoud en herstellingen van heftrucks, hoogwerkers, schaarliften, Pick & Carry en minikranen. Ruim aanbod nieuw en 2dehands.

Correct Services BVBA is een onafhankelijk servicebedrijf voor onderhoud en herstellingen aan heftrucks, hoogwerkers, schaarliften, Pick & Carry en minikranen. Wij bieden u een snelle en degelijke oplossing bij al uw technische problemen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de verkoop van tweedehands en nieuwe hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, Pick & Carry en minikranen.
 
Het tijdperk van
de manuele transpaletten
is voorbij
Bij aankoop van 1 nieuwe elektrische transpallet nemen we 1 manuele transpallet terug aan €100 + btw, in welke toestand ze zich ook bevindt

Onze dienstverlening

Correct Services BVBA staat voor een soepele en integrale dienstverlening op maat van elke klant en zijn machinepark.
Dit kan zowel bij u ter plaatse als in ons uitgerust atelier.
 •  

  Veiligheidscontrole

  Wij houden uw machinepark in topvorm en garanderen de veiligheid van uw personeel.

 •  

  Preventief onderhoud

  Vermijd stilstanden en dure reparaties met een regelmatig preventief onderhoud.

 •  

  All-in-one-service

  Wees altijd verzekerd van de beste prestaties en een continue beschikbaarheid.

Onderhoud en herstellingen van heftrucks, hoogwerkers en minikranen

Vermijd een defect aan uw heftruck of hoogwerker met een periodiek onderhoud uitgevoerd door onze professionele medewerkers. Wilt u een full service onderhoudscontract? We plannen het onderhoud in en voeren het correct uit zodat uw machinepark steeds in topvorm blijft.
Bekijk de informatie over onderhoud van heftrucks, hoogwerkers en pick&carry toestellen.

Een elektrische storing? Een defect in de hydraulica? We beschikken over compleet uitgeruste servicewagens waarmee we snel ter plaatse zijn om herstellingen uit te voeren aan uw heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan. Het merk doet er niet toe. Onze techniekers hebben uitgebreide kennis van alle gangbare heftrucks, hoogwerkers, schaarliften of minikranen. Complexere defecten verhelpen we in ons goed uitgeruste atelier.
Meer informatie over dringende herstelling heftrucks, hoogwerkers en pick&carry toestellen.

Heeft de batterij van uw heftruck zijn beste tijd gehad? Zijn de banden van de hoogwerker versleten? Correct Services kan alle onderdelen voor uw heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan, ongeacht het merk, leveren of vervangen. 
Meer info over onderdelen heftruck, hoogwerker, schaarlift en andere heftoestellen

 

Verkoop van nieuwe heftrucks, hoogwerkers en Pick & Carry kranen

Een nieuwe heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan kopen? Samen gaan we op zoek naar de meest geschikte machine. Als de gekozen machine aanpassingen nodig heeft, voeren onze ervaren techniekers ze uit in ons goed uitgeruste atelier.

Correct services is exclusieve verdeler van rupshoogwerkers van Custers, de pick & carry kranen van ORMIG en de mini-kranen van MOBILEV
Hier meer informatie over kopen van nieuwe heftrucks, hoogwerkers, schaarliften en andere toestellen.

 

Verkoop van tweedhands heftrucks, hoogwerkers en Pick & Carry kranen

Alle tweedehands machines die we te koop aanbieden zijn nagekeken en klaar voor gebruik. In ons assortiment vindt u oa tweedehands heftrucks en hoogwerkers van topmerken als Manitou of Genie. Indien uw heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan niet volledig aan de eisen voldoet kunnen we aanpassingen aanbrengen in ons goed uitgerust atelier.

Nog niet helemaal overtuigd? Kom uw toekomstige aankoop uittesten!

Bekijk ons aanbod aan tweedehands heftrucks, hoogwerkers, schaarliften