Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.

Over CORRECT

Correct Services BVBA is een jong en onafhankelijk bedrijf dat u een totaalservice aanbiedt voor het onderhoud en de herstelling van hoogwerkers, schaarliften, heftrucks en Pick&Carry-kranen.

Onze klanten? Dat zijn zowel eenmansbedrijven, KMO’s als grote ondernemingen. Als allround servicebedrijf helpen wij hen met een correcte en integrale dienstverlening bij al hun technische vraagstukken: van onderhoud, elektrische problemen of hydraulische lekken tot motorpannes en revisies.

Dit is mogelijk dankzij onze uitgebreide kennis en expertise op vlak van herstelling en onderhoud. Alle werkzaamheden kunnen plaatsvinden in onze eigen werkplaats. Of we komen langs op eender welke locatie met één van onze servicewagens.

Voor een optimale dienstverlening sloten we een samenwerking af met een aantal gevestigde kwaliteitsmerken. Zo is Correct Services BVBA verdeler van onderstaande merken. Dit zijn stuk voor stuk merken waar we ons helemaal kunnen in vinden op vlak van kwaliteit en dienst-na-verkoop.