Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.


Tips om een nieuwe minikraan of pick&carry kraan te kopen

Een nieuwe minikraan of pick&carry kraan kopen is geen eenvoudige zaak. Doe beroep op professioneel advies van Correct Services.

Een nieuwe minikraan of pick&carry kraan kopen is geen eenvoudige zaak. Kranen bestaan in alle mogelijk maten en uitvoeringen. Daarom sommen we hier enkele factoren op die u in uw keuze kunt opnemen om de meest geschikte machine te bepalen voor uw activiteit die u voor ogen hebt. In dit proces kunt u ten alle tijden beroep doen op vrijblijvend deskundig advies van Correct Services.

 

Algemene factoren:

  • Hoe zwaar is de last?
  • Hoe hoog moet de last getild worden?
  • Hoe ver moet de last verplaatst worden?
  • Omgevingsfactoren: binnen of buiten, grootte en bereikbaarheid van binnen ruimte
  • Aandrijving: elektrisch of met verbranding motor
  • Wendbaarheid: heffen in een nauwe ruimte
  • Alleen verticaal hijsen of ook horizontaal?

 

Minikraan

Een minikraan is bij uitstek geschikt voor het heffen van kleinere lasten in krappe binnen ruimten. Er bestaan modellen die met ingeklapte stempels zelfs door een normale deur gemaneuvreerd kunnen worden. Meestal zijn deze compacte machines voorzien van rupsbanden die geen sporen achterlaten op de vloer en daardoor ook te gebruiken zijn in een niet industriële omgeving zoals kantoorruimtes maar ook de voedingsindustrie. Minikranen uitgerust met een elektrisch aandrijving zijn stil een proper. Vaak gebeurt de besturing via een draadloze afstandsbediening zodat het overzicht tijdens het heffen altijd goed bewaard kan blijven wat veiligheid ten goede komt. Minikranen worden vaak ingezet voor industriële onderhoudswerkzaamheden, gereedschaps- en matrijswisselingen in beperkte ruimtes, het hijsen en transporteren van lasten in kleine ruimtes, het installeren van vitrines of gordijngevels in kleine gebouwen.

Correct Services is verdeler van Mobilev minikranen. Voldoet een minikraan niet helemaal aan de verwachtingen, dan kan die in het atelier aangepast worden aan uw noden.

Een nieuwe minikraan kopen bij Correct Services

 

Pick&carry kranen - industriële verhuis kranen

Voor grotere lasten, 5.5 tot 75ton, die over een horizontale afstand verplaatst moeten worden is een pick&carry kraan de meest geschikte type kraan. Die kan een last heffen en al rijdend met last op de haak, verplaatsen over grotere afstanden. Daarom worden deze kranen vaak ingezet voor de plaatsing en verplaatsing van machines en constructies in fabriekshallen en bedrijfshallen. Met zijn beperkte machinehoogte kan een pick&carry kraan ingezet worden in ruimte met beperkte hoogte. Ook dit type kraan kan uitgerust worden met draadloze bediening. Pick&carry kranen kunnen zowel met een verbrandingsmotor als met een elektrische aandrijving worden voorzien.

Correct services is erkend servicepartner voor de BENELUX en het noorden van Frankrijk voor Ormig kranen. Tevens staan we in voor de verkoop in België en Nederland en onderhoud van Mobilev kranen.

Een nieuwe pick&carry kraan kopen bij Correct Services

 

Aarzel niet om deskundig advies in te winnen over minikranen of pick&carry kranen en doe een beroep op de professioneel service van Correct services.

Contacteer Correct Services