Loading Een ogenblik geduld
De pagina wordt geladen
Loading
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • U wenst meer informatie of u heeft specifieke vragen?

    Aarzel zeker niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen, wij helpen u met veel plezier verder.

De hersteldienst van Correct Services: snel en professioneel

Een probleem met uw heftruck? Dan contacteert u Correct Services. Met onze professionele servicewagens doen we overal in België herstellingen. Correct Services, voor een correcte service en reparatie van uw heftruck, binnen de 24u!

Heftrucks en hoogwerkers zijn machines die veelvuldig, zwaar werk moeten verrichten. Ze zijn daar natuurlijk ook voor gemaakt, met krachtige motoren, stevige materialen en duurzame batterijen.

Maar ook een heftruck heeft last van slijtage: sommige onderdelen moeten na veelvuldig gebruik vervangen worden of de batterij van elektrische heftruck loopt leeg.

Komt u met zo’n probleem te zitten, dan wilt u natuurlijk snel een professionele oplossing. Net daarom contacteert u best de servicewagens van Correct Services. Ook voor dringende herstellingen.

Maar hoe gaat onze hersteldienst dan te werk?

Een herstel in twee stappen

De eerste stap is de diagnose van het probleem: onze opgeleide monteurs onderzoeken de heftruck of hoogwerker en maken een analyse van het probleem.

Denk daarbij aan vragen als:

  • Gaat het om een elektrisch, hydraulisch en/of mechanisch probleem?
  • Welke onderdelen zijn aan vervanging toe?
  • Is er bepaalde slijtage aan de machine?
  • Moet de batterij van de heftruck vervangen worden?
  • Etc.

Daarop volgt de tweede stap: op basis van de diagnose kunnen wij snel vaststellen welke wisselstukken nodig zijn om de herstellingen uit te voeren. Dankzij onze professioneel uitgeruste servicewagen lossen wij 90% van de problemen op tijdens het eerste bezoek. Die overige 10%? Daarvoor bestellen we meteen de onderdelen en wisselstukken. Voor de courante gevallen wilt dat zeggen da we al binnen 1 à 2 dagen de juiste wisselstukken in huis hebben en de herstellingen kunnen uitvoeren.

Ligt het probleem aan een lege heftruck batterij? Dan hebben wij altijd een reservebatterij beschikbaar. Van de bekendste – maar ook van de minder bekende merken en modellen.

Onze opgeleide monteurs staan elke dag paraat

Huurt u onze herstelservice in, dan kan u op beide oren slapen: al onze monteurs hebben uitgebreide opleidingen genoten bij de verschillende grote fabrikanten van heftrucks en hoogwerkers. Ze kennen de belangrijkste modellen door en door en lossen uw problemen in een mum van tijd op.

Zit u met een heftruck die hersteld moet worden?

Ja, ik wil een snelle en professionele oplossing van mijn probleem!


Periodiek onderhoud machinepark

Heeft u een machinepark met meerdere voertuigen? Dan kunt u ons ook inschakelen voor periodiek onderhoud. Zo’n periodiek onderhoud zorgt ervoor dat uw heftrucks, hoogwerkers en ander rollend materieel allemaal op maximum efficiëntie blijven werken.
Het is daarom ook belangrijk dat dit regelmatig gebeurt EN door professionals wordt uitgevoerd.

Interesse in periodiek onderhoud?

Krijg vrijblijvend een offerte!