Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker

Een regelmatig onderhoud aan uw heftruck of hoogwerker is geen overbodige luxe. Laat uw heftruck of hoogwerker onderhouden door een echte vakman. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise van alle gangbare merken, maakt ons tot de referentie voor onderhoud en herstellingen van uw heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen.

Het nut van een professioneel uitgevoerd onderhoud?

Een regelmatig onderhoud aan uw hoogwerker, heftruck of ander rollend materieel brengt enkele interessante voordelen met zich mee:

 • Voorkom stilstand & hoge reparatiekosten
 • Beschadigde onderdelen komen tijdig aan het licht
 • Veiligheid blijft gegarandeerd met een deftig onderhoud

onderhoud heftrucks hoogwerkers Met een regelmatig onderhoud voorkomt u stilstand en hoge reparatiekosten. Onderdelen die beschadigd of kapot zijn komen tijdig aan het licht en worden vervangen voor er grotere problemen optreden. Zonder regelmatig onderhoud zal uw heftruck of hoogtewerker uiteindelijk in panne vallen. Reparatiekosten kunnen oplopen tot een bedrag dat gelijk is aan het aankopen van een nieuwe truck.

Overweeg daarom op regelmatige basis een deftig onderhoud. Uiteraard kan u op ons rekenen om het onderhoud en eventuele herstellingen aan uw rollend materieel in goede banen te leiden. We bieden enkele interessante onderhoudsformules aan en beschikken over verschillende gekwalificeerde monteurs. Uiteraard beslist u zelf welke formule het meest interessant is voor uw specifieke situatie. We adviseren om een periodiek onderhoud vast te leggen wanneer u uw heftruck, hoogwerker of andere machine koopt of huurt.

 • Veiligheid en onderhoud hangen altijd samen
 • Productiviteit in uw bedrijf stijgt
 • Schade en ongelukken voorkomen
 • Imagoschade & wettelijke problemen vermijden

Een regelmatig onderhoud van uw heftrucks en hoogwerkers is uw garantie voor een optimale productiviteit in een veilige omgeving. Veiligheid moet dan ook altijd prioriteit zijn, indien dit niet het geval is, kunnen schade en ongelukken voorvallen. Wat dan weer kan zorgen voor stilstand of zelfs imagoschade voor uw bedrijf. Om nog maar te zwijgen van eventuele wettelijke problemen.

Neem onderhoud serieus en zorg voor een optimale groei en optimale veiligheid in uw bedrijf.

Wilt u gedetailleerde informatie over onze onderhoudsformules? Bent u op zoek naar een ervaren partner voor het onderhouden van uw wagenpark? Reken op Correct Services!

  Velden met een * zijn verplicht


  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.