Verkoop2021-05-19T14:44:55+00:00

Minikraan, hoogwerker of schaarlift te koop

Hefwerktuigen aan scherpe prijzen

Correct Services is de specialist voor een nieuwe minikraan, hoogwerker of schaarlift, te koop aan de scherpste prijzen.

Pick&Carry- of minikraan te koop

Een machine verplaatsen in een stampvolle fabriekshal? Ramen hijsen vanuit een raamopening? Overweeg dan om een minikraan te kopen. Bij ons vindt u de meest geschikte minikraan, te koop aan een scherpe prijs.

Minikranen zijn zeer compact en kunnen, zelfs met ingeklapte poten, door een gewone deuropening naar binnen gebracht worden. Ideaal dus voor het werken in beperkte ruimtes. Minikranen kunnen gebruikt worden voor zowel kleine als grotere lasten. Bij ons vindt u uitsluitend de kwalitatieve minikranen van Mobilev.

Als de ruimte groter is kan u overwegen om een compacte Pick&Carry kraan te kopen. Met een Pick&Carry kraan kan u lasten tillen en al rijdend verplaatsen. Denk bv aan industriële verhuizingen. We bieden diverse Pick&Carry modellen te koop aan, elektrisch van 5,5 ton tot 60 ton en diesel versie van 5,5 ton tot 75 ton van het welbekende topmerk ORMIG. Voor minikranen werken we samen met MOBILEV.

Bekijk onze handige tips die u helpen de geschikte minikraan of Pick&Carry verhuiskraan te kopen.

Wilt u een minikraan of Pick&Carry kraan kopen? Reken op de uitgebreide van expertise van Correct Services wanneer u nieuwe hefwerktuigen wilt kopen. Jarenlange ervaring en diepgaande productkennis stellen ons in staat u steeds de juiste machine aan te bieden voor uw specifieke situatie. Bij ons vindt u uitsluitend hefwerktuigen van gerenommeerde merken als Ormig en Mobilev.

Hoe bepaalt u welke pick & carry of minikraan  u nodig heeft?

  • Diesel of elektrisch?
  • Voor gebruik binnen of buiten?
  • Welke hefcapaciteit heeft u nodig?

Bekijk onze ruime selectie Pick&Carry en minikranen

Hoogwerker te koop

Als u een nieuwe hoogwerker wilt kopen kan u rekenen op de uitgebreide expertise van Correct Services. We bieden de meest geschikte hoogwerker voor uw specifieke situatie te koop aan tegen een scherpe prijs.

Voor elke specifieke situatie bestaat er wel een model hoogtewerker. Voor werkzaamheden op moeilijk bereikbare plaatsen is een telescoophoogwerker of knikarmhoogwerker de aangewezen keuze. Moet u daarentegen vooral werkzaamheden in de hoogte uitvoeren, dan kan u best een schaarhoogwerker of schaarlift kopen. Voor werkzaamheden op ruw terrein kiest u voor een hoogwerker met rupsbanden, terwijl een spinhoogwerker perfect dienstdoet in beperkte ruimtes of ruimtes met smalle doorgangen.

Bij Correct Services kunnen we u hoogwerkers te koop aanbieden van topmerken als Genie, Custers, JLG, Hangcha, …

Voor de rupshoogwerkers van Custers zijn we exclusief invoerder voor België.

Bekijk onze ruime selectie hoogwerkers

Interessante blogposts

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker

8 april 2021|

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker Een regelmatig onderhoud aan uw heftruck of hoogwerker is geen overbodige luxe. Laat uw heftruck of hoogwerker onderhouden door een echte vakman. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise van alle gangbare merken, maakt ons tot de referentie voor onderhoud en herstellingen van uw heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Het nut van een professioneel uitgevoerd onderhoud? Een regelmatig onderhoud aan uw hoogwerker, heftruck of ander rollend materieel [...]

Minikraan of Pick&Carry kraan kopen? Dit moet u weten!

13 juli 2020|

Minikraan of Pick&Carry kraan kopen? Dit moet u weten! Een minikraan of Pick&Carry kraan kopen is geen sinecure. Laat u adviseren door de specialisten van Correct Services. Een nieuwe minikraan of Pick&Carry kraan kopen is niet altijd even simpel. Kranen bestaan in allerhande mogelijke maten en uitvoeringen. We sommen enkele factoren op waar u best rekening mee houdt wanneer u de meeste geschikte kraan kiest voor uw specifieke situatie. Laat u adviseren door de specialisten van Correct Services. Zo [...]

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten!

13 juli 2020|

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten! Een nieuwe hoogtewerker of schaarlift kopen is niet altijd eenvoudig. Reken op de jarenlange ervaring van Correct Services om de hoogwerker of schaarlift te selecteren die precies aansluit bij uw noden en budget. De mogelijkheden voor het kopen van een hoogwerker zijn enorm uitgebreid. Wanneer u door het bos de bomen niet meer ziet, wordt het tijd om een specialist in te schakelen. Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk maken Correct [...]

Handige tips om een heftruck te kopen

13 juli 2020|

Handige tips om een heftruck te kopen De mogelijkheden om een heftruck te kopen zijn enorm uitgebreid. Laat u bijstaan door de specialisten van Correct Services en kies de heftruck die het best past bij uw specifieke situatie. Wanneer u beslist om een heftruck te kopen, doet u best beroep op een specialist. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat u al snel door het bos de bomen niet meer ziet. Laat u bijstaan door de experts van Correct Services. [...]

Go to Top