Onderdelen voor hoogwerker, heftruck of hefwerktuigen

Kwalitatieve onderdelen aan een scherpe prijs.

We leveren en installeren alle onderdelen voor uw hoogwerker, heftruck of schaarlift. Een nieuwe accu of tractiebatterij? Nieuwe banden of nieuwe motor? Op Correct Services kan u rekenen!

Onderdelen van topkwaliteit

Is de heftruck batterij aan vervanging toe? Zoekt u een nieuwe motor voor uw schaarlift? Moeten de banden of de batterij van uw hoogwerker vervangen worden? Reken op de expertise van Correct Services om onderdelen van uw heftruck, hoogwerker, schaarlift of kraan te vervangen.

Industriële hefwerktuigen zijn gemaakt om een lange levensduur te hebben maar zijn daarom niet minder onderhevig aan slijtage. Uw machines moeten gedurende lange tijd zware lasten kunnen tillen en verplaatsen. Om stilstand te vermijden moeten ze dan ook in topconditie blijven. Het gebruik van de correcte onderdelen is van cruciaal belang om defecten tegen te gaan.

Een heftruck batterij gaat niet eeuwig mee. De levensduur is sterk afhankelijk van de diepte van ontlading. Een versnelde slijtage kan optreden als de batterij niet correct is berekend voor de benodigde stroomafname of het beschikbare laadregime. Wij leveren niet alleen batterijen voor een BT, Clarck, Yale of Jungheinrich heftruck, maar voor elk ander merk. Reken op Correct Services om de batterij van uw heftruck te vervangen.

Op uw verzoek vervangt Correct Services alle mogelijke onderdelen van uw heftruck, hoogwerker, schaarlift, Pick&Carry- of minikraan. We hebben de kennis om – op een correcte manier – de onderdelen te vervangen van elk merk en elke machine. Dit kan in ons eigen atelier. Maar we kunnen ook onze gespecialiseerde monteurs op pad sturen om op locatie de onderdelen te komen vervangen. We brengen onze servicewagen én een uitgebreid gamma wisselstukken mee. Zo sluiten we verrassingen uit bij het vervangen van de onderdelen van uw hoogwerker, heftruck, schaarlift of kraan.

Waarom u kiest voor Correct Services

Jarenlange ervaring en diepgaande expertise maakt ons tot de aangewezen partner om de onderdelen voor uw hefwerktuigen te leveren en te installeren. Onze techniekers hebben uitgebreide kennis over alle gangbare merken. Onze ambitie is om kwalitatieve onderdelen voor uw heftruck, hoogwerker, schaarlift of kraan zo snel mogelijk te leveren en te installeren aan een scherpe prijs.

 • Tractiebatterijen
 • Batterijladers
 • Pompen en elektromotoren
 • Industriebanden
 • Cilinders en ventielen
 • Mobiele weegsystemen
 • Inschroefkoppelingen
 • Compact units
 • Hydraulische componenten
 • Elektrische componenten

Op zoek naar onderdelen voor hoogwerkers, heftrucks of andere hefwerktuigen?

Contacteer ons dan vandaag nog en wij helpen u verder met geschikte onderdelen voor uw machine.

  Velden met een * zijn verplicht


  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.