Herstellingen hoogwerkers en heftrucks

Vermijd nutteloze kosten door stilstand.

Dringende reparatie nodig van uw hoogwerker, heftruck of minikraan? De Correct Services servicewagen snelt te hulp voor alle dringende herstellingen.

Dringende herstellingen van uw heftruck, hoogwerker of minikraan

Een dringende reparatie van uw heftruck, hoogwerker of minikraan is aan de orde wanneer uw toestel te kampen krijgt met defecten en storingen. Elke stilstand kost u bergen geld! Wacht niet met het laten uitvoeren van herstellingen. Doe beroep op de herstelservice van Correct Services om het euvel op te lossen.

We beschikken over professioneel uitgeruste servicewagens, waarmee we 90% van de herstellingen aan uw hefwerktuigen ter plaatse kunnen uitvoeren. Correct Services investeerde onlangs in een mobiele hydraulische pers, waardoor we zelfs gesprongen leidingen snel ter plaatse kunnen herstellen.

Deze mobiele service geldt niet alleen voor de reparatie van hydraulische systemen, tussenkoppelstukken of slangen. Voor zo ongeveer alle soorten onderhoud en herstellingen van hoogwerkers, heftrucks of minikranen kan u beroep doen op onze servicewagen. Onze mobiele technici zorgen ervoor dat u uw hefwerktuigen (hoogwerker, heftruck, schaarlift, …) snel weer kan inzetten.

Na het vervangen van de onderdelen geven ze uw hefwerktuigen – indien gewenst – ook een nuttig onderhoud. Als u wilt onderwerpen we ook alle andere slangen en koppelingen aan een grondige dubbelcheck.

Hydraulische service

Reken op de hydraulische service van Correct Services, waar en wanneer u maar wilt. Op de werf, in uw bedrijf of in onze werkplaats: wij vinden altijd een pasklare oplossing bij hydraulische storingen of defecten.

Zit u met een defecte koppeling? Of heeft een van de hydraulische slangen het begeven? Dan komen we meteen bij u ter plaatse met onze servicewagen. Ook bij grote problemen, zoals het vervangen van onderdelen op een zware kraan, kunt u snel en probleemloos bij ons terecht.

Correct Services komt ter plaatse op vraag van de eindgebruiker, maar evengoed op vraag van fabrikanten, importeurs, verkopers, onderhoudsbedrijven of verhuurfirma’s.

 • Persen van leidingen
 • Herstellen van hydraulische lekken (bv. in ventielblokken of cilinders)
 • Debiet- en drukmetingen bij hydraulische systemen
 • Vervangen van onderdelen, accessoires, hydraulische olie, grind of schoonmaakmiddelen

Verwacht van ons niets minder dan een oerdegelijke en persoonlijke service. Is er een leiding of slang gebroken? Dan maken wij voor u meteen een nieuw exemplaar op maat. Daar hoeft u nooit lang op te wachten: wij produceren hem terwijl u er bij staat.

Is uw hoogwerker of heftruck aan een herstelling toe?

Contacteer ons vandaag nog. Dan gaan we samen opzoek naar de juiste oplossing die bij u past bij u situatie.

  Velden met een * zijn verplicht


  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.