Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten!

Een nieuwe hoogtewerker of schaarlift kopen is niet altijd eenvoudig. Reken op de jarenlange ervaring van Correct Services om de hoogtewerker of schaarlift te kiezen die precies aansluit bij uw noden en budget.

 

De mogelijkheden voor het kopen van een hoogwerker zijn enorm uitgebreid. Elke werkgelegenheid op hoogte vraagt om een ander soort hoogtewerker. Om veilig te kunnen werken is het belangrijk om te weten welke hoogtewerker het best bij u past. Wij bij Correct Services helpen u graag bij het kiezen van een geschikte hoogtewerker of schaarlift, die voldoet aan uw noden en uiteraard uw budget.

Hoogtewerker kopen? Dit moet u weten!

  • Op welke hoogte wilt u werken?
  • Is het toestel voor buiten of binnen gebruik?
  • Zijn de werkzaamheden makkelijk bereikbaar?
  • Hoe groot moet het werkplatform zijn?
  • Zijn er obstakels waar rekening mee gehouden moet worden?
  • Moet de hoogtewerker zelfrijdend zijn?

Ook het type hoogtewerker dat u kiest speelt een belangrijke rol. Er zijn verschillende soorten hoogtewerkers, elk met hun eigen specifieke kenmerken.

Schaarhoogwerker of schaarlift

Schaarlift JLG 3246ES 1 000Een schaarlift is een hoogtewerker met een relatief groot platform. Schaarliften kunnen echter alleen verticaal op en neer bewegen. Het schaarmechanisme kan zowel hydraulisch, pneumatisch of mechanisch aangedreven worden. Belangrijk om weten is dat de ondergrond vlak moet zijn wanneer u een schaarlift wil gebruiken. Is de ondergrond toch oneffen, dan opteert u best voor een model met stempels of een rups onderstel. Schaarliften zijn verkrijgbaar in diesel en elektrische uitvoeringen.

Telescoophoogwerker

Hoogwerker Custers Verda 9 - 000Een telescoophoogwerker heeft een typische uitschuifbare mast. Telescoophoogwerkers zijn ideaal om in te zetten voor het snoeien van bomen, schilderwerkzaamheden of het plaatsen van gevelreclame. Wanneer u op een oneffen ondergrond wilt werken met een telescoophoogwerker kiest u best voor een model met een rups onderstel.

Knikarmhoogwerker

Hoogwerker Genie Z34 22N - 000Een knikarmhoogwerker is een fexibele, veelzijdig inzetbare oplossing. Dankzij de flexibele knikarm-constructie combineert u reikwijdte en hoogte. Een knikarmhoogwerker is de ideale oplossing voor gebruik in ruimtes met obstakels. Zijn smalle constructie en hoge wendbaarheid maken hem tot de ideale indoor hefoplossing. Knikarmhoogwerkers zijn zelfrijdend en worden aangedreven door een elektrische of diesel motor.

Spinhoogwerker

Hoogwerker Multitel SMX 250 K - 000Een spinhoogwerker is een supercompacte hoogtewerker. Zeker wanneer de stempels ingeklapt zijn. Hierdoor is een spinhoogwerker uiterst geschikt voor indoor gebruik ook op moeilijk bereikbare plaatsen. Een spinhoogwerker past met zijn minieme afmetingen zelfs door een standaard deur.
De meeste spinhoogwerkers zijn uitgerust met een rups onderstel en aangedreven door een elektrische of diesel motor.

Welke hoogtewerker is het meest geschikt voor uw sector?

Er bestaat een geschikte hoogtewerker of schaarlift om in iedere sector veilig op hoogte te kunnen werken. Weet u niet precies welke machine het meest geschikt is voor uw sector? Om veilig en efficiënt te kunnen werken wint u advies in van een specialist. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise laten ons toe om u steeds de meest geschikte hoogtewerker of schaarlift aan te bieden.

Bouw

In de bouwsector komt een hoogtewerker of schaarlift goed van pas. In ons ruime aanbod vindt u een geschikte hoogtewerker of schaarlift voor elke werkzaamheid, ongeacht de hoogte. We bieden bv een selectie hoogtewerkers aan die speciaal ontwikkeld zijn om op ruw terrein te werken. Telescoophoogtewerkers daarentegen worden dikwijls ingezet in de staal- of woningbouw. Wilt u weten welk type hoogtewerker het meest geschikt is voor uw onderneming? Contacteer onze specialisten. Samen gaan we op zoek naar de machine die het best past bij uw situatie.

Evenementen

Voor werkzaamheden bij de opbouw van evenementen zijn hoogtewerkers, heftrucks en verreikers onmisbaar. Er moeten vloerplaten verreden, een podium en verschillende installaties gebouwd worden. Correct Services biedt een oplossing op maat voor elk bedrijf in de evenementensector. Met een knikarmhoogwerker bereikt u moeilijk toegankelijke locaties zonder probleem. Laat een extra werkplatform op uw schaarlift installeren. Zo kan u een heleboel extra materiaal mee naar boven nemen en bespaart u tijd. Contacteer onze specialisten. Zij weten precies welke machine u nodig heeft.

Industrie

Bij werkzaamheden in fabriekshallen is een hoogtewerker geen overbodige luxe. Om een installatie of onderhoud op hoogte veilig te kunnen uitvoeren, kiest u best een hoogtewerker of schaarlift uit het ruime aanbod van Correct Services. Voldoet de machine niet helemaal aan uw specifieke noden? Geen probleem. Onze ervaren techniekers zorgen voor een oplossing op maat. Zo vereisen indoor werkzaamheden dikwijls non-marking banden, terwijl werkzaamheden in open lucht dikwijls beter verlopen met ruw terrein banden. Er bestaat een oplossing op maat voor iedere situatie. Meer weten? Contacteer onze specialisten.

Landbouw

Er zijn een heleboel werkzaamheden in de agrarische sector die op hoogte moeten gebeuren. Bomen snoeien, allerhande onderhoudswerkzaamheden of het bouwen van installaties zijn slechts enkele taken die zo veel makkelijker gaan met de juiste hoogtewerker of schaarlift. In ons ruime aanbod vindt u zonder probleem een hoogtewerker die geschikt is voor uw bedrijf. Als uw specifieke eisen of verwachtingen heeft, voorzien we uw hoogtewerker of schaarlift van de nodige accessoires en onderdelen.

Logistiek

Werkzaamheden in de logistieke sector vereisen vaak een zeer specifieke oplossing. Moet u vrachten laden of lossen, onderhoud- of installaties uitvoeren in magazijnen of producten in bulk vervoeren? Correct Services heeft een geschikte hoogtewerker of schaarlift voor elke situatie. Elektrische machines zijn meer geschikt voor indoor werkzaamheden, terwijl thermisch aangedreven varianten ideaal zijn voor gebruik in open lucht. Wanneer uw machine niet helemaal aan uw specifieke eisen voldoet, laten we hem door onze ervaren technici aanpassen.

Schoonmaak

Correct Services biedt interessante oplossingen op maat voor allerhande schoonmaakwerkzaamheden. Om dit soort werkzaamheden meestal op verschillende hoogtes gebeurt, is een goede hoogtewerker of schaarlift een noodzaak. We bieden telescoop– en knikarmhoogwerkers aan waarmee u moeilijk toegankelijke locaties op een veilige manier kan bereiken. Uiteraard kunnen we uw machine aanpassen naar uw specifieke situatie.

Correct Services, uw specialist voor hoogwerkers en schaarliften

Correct Services is officiële servicepartner voor België voor Uthmann (hoogtewerkers op vrachtwagens) , Genie (hoogtewerkers en schaarliften), Niftylift (hoogtewerkers), Easylift (spinhoogwerkers), Skyjack (hoogtewerkers en verreikers) en Palazzani (spinhoogwerkers).

Correct Services is ook actief in de verkoop en het onderhoud van de hoogtewerkers van het merk Custers in België.

Voor werken op hoogte heeft u een geschikte hoogtewerken nodig die aan alle eisen voldoet. Correct Services biedt tweedehands hoogtewerkers alsook nieuwe hoogtewerkers aan. Heeft u toch nog twijfels over welke hoogtewerker het best bij uw bedrijf past? Contacteer ons. We gaan samen op zoek naar de hoogtewerker die precies aansluit bij uw noden en uiteraard uw budget.