Een tweedehands heftruck, hoogwerker of ander hefwerktuig kopen? Dat doet u best bij een specialist!

Wilt u een tweedehands heftruck, schaarlift, hoogwerker of ander hefwerktuig kopen? Het lijkt misschien makkelijk om er snel een op een tweedehandssite te zoeken. Of om rechtstreeks bij een particulier te kopen. Toch is er een betere optie! Als u ervoor kiest om een tweedehands machine te kopen bij een specialist profiteert u namelijk van verschillende voordelen die u niet krijgt bij een particulier. Koopt u een tweedehands machine bij Correct Services? Dan rekent u ook na aankoop op een allround service.

De voordelen van tweedehands kopen bij een specialist

Tweedehands machines kopen is altijd met geven en nemen. Wat mankementjes hier en daar horen erbij, toch? Dat hoeft niet zo te zijn! Als u een tweedehands machine koopt bij een specialist, profiteert u van heel wat voordelen die u niet krijgt na aankoop via een tweedehandssite of rechtstreeks bij een particulier. Correct Services is een allround servicebedrijf gespecialiseerd in hoogwerkers, heftrucks en allerlei andere hefwerktuigen. Kiest u ervoor om bij ons een tweedehands heftruck of hoogwerker te kopen? Dan profiteert u van al deze voordelen:

  • Een ruim assortiment: net als bij de aankoop van een nieuwe machine, wilt u verschillende toestellen kunnen vergelijken voor u beslist welke tweedehands machine u wilt kopen. Correct Services heeft een ruim assortiment aan tweedehands hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, magazijntrucks en andere machines. U krijgt gedetailleerde informatie over elk tweedehands Zo kan u steeds een onderbouwde keuze maken.
  • Verschillende bekende merken: dankzij ons uitgebreid handelsnetwerk kunnen we tweedehands machines te koop aanbieden van diverse bekende merken zoals Cesab, Toyota, Hangcha, Nissan en meer. Zo bent u steeds verzekerd van een zeer hoge kwaliteit van uw toestel. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden met Mobilev, Ormig en Custers. Voor deze merken rekent u dus steeds op de beste dienstverlening.
  • Machines in perfecte staat: de meeste tweedehands machines die u rechtstreeks bij particulieren koopt hebben hier een daar een mankementje. U moet ze vaak nog laten herstellen voor u ermee aan de slag kan. Daar hoeft u zich bij Correct Services geen zorgen om te maken. Wij herstellen al onze tweedehands heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen in hun oude glorie voor we ze te koop
  • Mogelijkheid om aanpassingen te doen: heeft u specifieke noden voor een tweedehands machine? Vindt u nergens een model dat aan alle specificaties voldoet? Wij helpen u graag uit de nood! Met ons eigen atelier maken onze vakmensen met plezier aanpassingen aan onze tweedehands heftrucks, hoogwerkers, schaarliften of andere machines.
  • Professioneel advies: wilt u een tweedehands machine kopen maar weet u niet waar te beginnen? Ons team van gemotiveerde vakmensen helpt u graag met al uw vragen! Of u nu twijfelt tussen een heftruck op diesel of LPG, of niet goed weet welk type magazijntruck u best kiest, u kan steeds rekenen op het professioneel advies van Correct Services. Wij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar het meest geschikte toestel.
  • Totaalservice voor tijdens en na aankoop: ook na de aankoop van uw tweedehands machine kan u bij Correct Services genieten van een totaalservice. Wat houdt dat allemaal in? Veiligheidscontrole van uw machine, preventief onderhoud en 24/7 depannageservice. Bij Correct Services uw machinepark is steeds in uitstekende handen.

Tweedehands hoogwerkers, schaarliften en heftrucks aan een scherpe prijs

Wilt u graag een tweedehands hefwerktuig kopen? Dan bent u bij Correct Services aan het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment tweedehands hoogwerkers, heftrucks, schaarliften en andere hefwerktuigen van topkwaliteit te koop aan. Neem maar eens een kijkje in ons aanbod. Heeft u nog vragen of vindt u niet wat u zoekt? Neem gerust contact met ons op, onze vakmensen helpen u met plezier verder.