De perfecte tweedehands hoogwerker, heftruck of schaarlift kopen? Dat doet u met deze tips!

Een tweedehands hoogwerker, heftruck of schaarlift kopen kent veel voordelen, zoals uiteraard de prijs. Zo kost een occasie hoogwerker of heftruck een stuk minder dan een nieuwe machine. Daarnaast werkt een tweedehands heftruck of hoogwerker vaak nog even goed als een nieuwe. Heftrucks en hoogwerkers hebben namelijk een zeer lange levensduur. Correct Services  is specialist in zowel het onderhoud als het herstellen van heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Daardoor zijn wij ideaal geplaatst om tweedehands heftrucks en hoogwerkers te inspecteren en optimaliseren voor verkoop.

Een hoogwerker of heftruck tweedehands kopen

Wanneer u een tweedehands werktuig zoals een hoogwerker, schaarlift of heftruck wilt kopen, zijn er verschillende zaken waar u op moet letten.

  • De onderhoudshistorie van de tweedehands heftruck, hoogwerker of schaarlift
  • De certificaten en veiligheidskeurmerken, zoals bijvoorbeeld het verplichte CE-certificaat
  • De mate van slijtage van de tweedehands heftruck of hoogwerker
  • De toestand en het vermogen van de batterij van de heftruck of hoogwerker
  • Het bouwjaar van het occasie hefwerktuig

De tweedehands hoogwerkers, heftrucks en schaarliften die wij te koop aanbieden werden grondig nagekeken door onze technische dienst en zijn onmiddellijk klaar voor gebruik. Wenst u toch nog een aanpassing? Onze vakmannen kunnen uw tweedehands heftruck nog verder aanpassen naar uw noden en wensen.
Daarnaast moet u ook weten waarvoor en hoe intens u de tweedehands heftruck of hoogwerker wilt gebruiken. Net zoals bij het kopen van een nieuwe heftruck, schaarlift of hoogtewerker moet u weten of u deze machine nodig heeft voor binnen of buiten, welke capaciteit de heftruck of hoogtewerker moet hebben, hoe hoog de occasie hoogwerker of schaarlift moet kunnen reiken, enzoverder. Hou bij de aankoop van een tweedehands heftruck ook zeker rekening met de beschikbare doorrijhoogten en gangpadbreedtes. Ook is het belangrijk om steeds de typeplaat en het lastdiagram van tweedehands heftrucks te bekijken.

De tweedehands heftrucks van Correct Services

Ook onze tweedehands heftrucks werden uitgebreid onder handen genomen door onze technici. Onze vakmannen zijn specialisten in het onderhouden en herstellen van onder andere heftrucks. Dit maakt dat wij gebruikte heftrucks kunnen reviseren tot een tweedehands heftruck die zo goed als nieuw is. Wij controleren en optimaliseren elk onderdeel van de gebruikte heftruck. Ook de risicogevoelige onderdelen zoals bijvoorbeeld de vorken, de remmen en de hydraulische onderdelen. Met onze hydraulische service kunnen wij storingen en defecten bij deze onderdelen zelf oplossen. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands heftruck technisch perfect in orde is.
Geïnteresseerd in een tweedehands heftruck? Neem een kijkje in ons aanbod of contacteer ons.

De tweedehands hoogwerkers en schaarliften van Correct Services

Bij Correct Services koopt u een tweedehands hoogwerker of schaarlift van hoge kwaliteit. De tweedehands hoogwerkers die wij te koop aanbieden werden uitvoerig gecontroleerd en bijgeschaafd. Correct Services beschikt over een professionele herstelservice waarmee we elke tweedehands hoogwerker terug in optimale staat brengen. Wij zorgen ervoor dat uw hoogwerker aan de wettelijke veiligheids- en operationele normen voldoet.
Correct Services verkoopt tweedehands hoogwerkers van verschillende types, hefcapaciteiten en hefhoogtes. Wij hebben steeds verschillende merken in ons aanbod, zoals bijvoorbeeld JLG en Genie. Wij voorzien u voor elke tweedehands hoogwerker van een technische fiche en een uitgebreide beschrijving.
Neem gerust eens een kijkje naar de tweedehands schaarliften en de tweedehands hoogwerkers in ons aanbod.