Onderhoud heftrucks en hoogwerkers

Uw machinepark in topvorm, elke dag opnieuw.

Een (periodiek) onderhoud voor uw hoogwerker, heftruck of andere hefwerktuigen? Doe beroep op uitgebreide expertise van Correct Services.

Professioneel onderhoud

Een degelijk onderhoud van uw heftruck, hoogwerker of andere hefwerktuigen zorgt ervoor dat uw bedrijf op een efficiënte manier operationeel blijft en uitval tot het minimum wordt beperkt. Bezit uw bedrijf één of meerdere hoogwerkers, schaarliften, heftrucks, pick&carry-kranen of industriële verhuiskranen? Dan bent u voor het onderhouden van uw machines bij ons steeds aan het juiste adres. U kan kiezen voor een periodiek onderhoud van uw machinepark of we kunnen u een full-service onderhoudscontract aanbieden. Dit omhelst niet alleen het periodieke onderhoud en nazicht, maar ook een snelle interventie bij uitval door technische problemen.

Correct Services biedt diepgaande expertise om het onderhoud van uw hoogwerker, heftruck of andere hefwerktuigen tot een goed einde te brengen. Bij Correct Services is uw machinepark is steeds in uitstekende handen.

Waarom u beroep doet op Correct Services

Het onderhoud van hefwerktuigen heeft al lang geen geheimen meer voor de ervaren technici van Correct Services. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise maakt ons tot de aangewezen partner om uw machinepark in topvorm te houden.

 • Merk onafhankelijke service
 • Volledig uitgeruste servicewagens
 • Binnen de 24 uur tot uw dienst
 • Geschoolde en ervaren techniekers
 • Multifunctionele en splinternieuwe werkplaats met laadbrug en smeerput
 • Open en eerlijke communicatie
 • De beste prijzen, zowel nieuw als tweedehands
 • Grootste aanbod in zowel machines als onderdelen
 • Expertise en kennis, die we graag met jou delen!

Periodiek onderhoud van uw hefwerktuigen

Een frequente revisie van heftrucks, hoogwerkers, schaarliften en/of industriële kranen kan u op termijn heel wat geld uitsparen. Verhoog de levensduur en het rendement van uw hefwerktuigen en hoogwerkers en kies voor een full service onderhoudscontract, waarbij wij uw hele machinepark op regelmatige tijdstippen onderhouden en bijschaven.

Veiligheidscontrole

Wij houden uw machinepark in topvorm en garanderen de veiligheid van uw personeel. Dankzij dit servicecontract beantwoordt uw toestel altijd aan de meest strikte veiligheidsnormen.

Preventief onderhoud

Vermijd stilstand en dure reparaties met een regelmatig preventief onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat uw heftrucks, hoogwerkers of andere hefwerktuigen altijd 100% veilig en efficiënt functioneren.

All-in-one-service

Wees altijd verzekerd van de beste prestaties en een continue beschikbaarheid op het hoogste niveau. U kunt steeds vertrouwen op een 24/7 depannageservice en geniet van een frequent integraal onderhoud voor al uw hefwerktuigen.

Heeft uw hoogwerker of heftruck een onderhoud nodig?

Contacteer ons vandaag nog. Dan zoeken we samen een gepaste dag uit voor het onderhoud van uw hefwerktuigen.

  Velden met een * zijn verplicht


  Lees ook even ons privacybeleid.
  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.