Hoogwerkers2021-07-28T11:49:05+00:00

Verkoop hoogwerkers en schaarliften

Nieuwe hoogwerker of schaarlift kopen?

Slechts één adres voor de verkoop van hoogwerkers en schaarliften. Reken op de jarenlange ervaring van Correct Services als u een nieuwe hoogwerker of schaarlift wilt kopen.

Custers – Hoogwerkers

Het Nederlandse CUSTERS is specialist in hoogwerkers. Sinds 1901 produceert Custers hoogwerkers van topkwaliteit in haar fabriek te Venray. Deze Nederlandse pionier heeft als eerste de rupshoogtewerkers van maximale werkhoogte 12,3 m en reikwijdte tot 10,3 m in zijn gamma opgenomen.

Custers bouwt hoogwerkers met de nadruk op veiligheid, kwaliteit en functionaliteit. Alle hoogwerkers van Custers zijn ergonomisch verantwoord, van gecertificeerde kwaliteit en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Correct Services is de exclusieve verdeler van de CUSTERS hoogwerkers voor de Belgische markt.

Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak

Bekijk onze hoogwerkers van Custers

Hoogwerkers en schaarliften

Op zoek naar een hoogwerker of schaarlift? Bij Correct Services bent u steeds aan het juiste adres!

Voor de verkoop van hoogwerkers en schaarliften van topkwaliteit rekent u op Correct Services. Efficiëntie, comfort en veiligheid zijn de kernwoorden bij Correct Services dit merk je aan al onze machines.

Een schaarlift of hoogtewerker van Correct Services is de oplossing voor de moderne onderneming. Onze machines zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik.

Dankzij ons uitgebreide handelsnetwerk kunnen we u altijd een nieuwe hoogwerker of schaarlift aanbieden voor uw specifieke situatie.

We bieden een heleboel schaarliften en hoogwerkers aan voor verkoop. Wilt u weten welke hoogwerker of schaarlift het meest geschikt is voor uw specifieke situatie? Lees onze handige tips voor het kopen van een schaarlift of hoogwerker.

Contacteer ons

Interessante blogposts

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker

8 april 2021|

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker Een regelmatig onderhoud aan uw heftruck of hoogwerker is geen overbodige luxe. Laat uw heftruck of hoogwerker onderhouden door een echte vakman. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise van alle gangbare merken, maakt ons tot de referentie voor onderhoud en herstellingen van uw heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Het nut van een professioneel uitgevoerd onderhoud? Een regelmatig onderhoud aan uw hoogwerker, heftruck of ander rollend materieel [...]

Minikraan of Pick&Carry kraan kopen? Dit moet u weten!

13 juli 2020|

Minikraan of Pick&Carry kraan kopen? Dit moet u weten! Een minikraan of Pick&Carry kraan kopen is geen sinecure. Laat u adviseren door de specialisten van Correct Services. Een nieuwe minikraan of Pick&Carry kraan kopen is niet altijd even simpel. Kranen bestaan in allerhande mogelijke maten en uitvoeringen. We sommen enkele factoren op waar u best rekening mee houdt wanneer u de meeste geschikte kraan kiest voor uw specifieke situatie. Laat u adviseren door de specialisten van Correct Services. Zo [...]

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten!

13 juli 2020|

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten! Een nieuwe hoogtewerker of schaarlift kopen is niet altijd eenvoudig. Reken op de jarenlange ervaring van Correct Services om de hoogwerker of schaarlift te selecteren die precies aansluit bij uw noden en budget. De mogelijkheden voor het kopen van een hoogwerker zijn enorm uitgebreid. Wanneer u door het bos de bomen niet meer ziet, wordt het tijd om een specialist in te schakelen. Jarenlange ervaring en een uitgebreid handelsnetwerk maken Correct [...]

Handige tips om een heftruck te kopen

13 juli 2020|

Handige tips om een heftruck te kopen De mogelijkheden om een heftruck te kopen zijn enorm uitgebreid. Laat u bijstaan door de specialisten van Correct Services en kies de heftruck die het best past bij uw specifieke situatie. Wanneer u beslist om een heftruck te kopen, doet u best beroep op een specialist. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat u al snel door het bos de bomen niet meer ziet. Laat u bijstaan door de experts van Correct Services. [...]

Go to Top