Tweedehands2022-10-27T14:28:21+00:00

Tweedehands hoogwerkers, schaarliften en heftrucks

Tweedehands hefwerktuigen aan een scherpe prijs

Als u hoogwerkers, schaarliften of heftrucks wilt kopen aan een scherpe prijs, rekent u op Correct Services. Ruime keuze tweedehands machines van topkwaliteit.

Tweedehands hoogwerkers en schaarliften

Correct Services heeft een ruime keuze aan tweedehands hoogwerkers en schaarliften op diesel en elektrisch tegen een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment aan gebruikte schaarliften en hoogwerkers op onze site.

In ons assortiment tweedehands hoogwerkers en schaarliften vindt u:

 • Spinhoogwerkers
 • Knikarmhoogwerkers
 • Schaarhoogwerkers
 • Telescoop hoogwerkers
 • Schaarliften

Vindt u niet wat u zoekt, contacteer ons en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar het meest geschikte toestel.

 tweedehands hoogwerkers

tweedehands schaarliften

Tweedehands heftrucks

Overweegt u een tweedehands heftruck te kopen? Diesel of LPG? Misschien een elektrische heftruck? Met onze professionele hulp maakt u steeds de juiste keuze!

In ons assortiment vindt u tweedehands heftrucks voor open en gesloten ruimte, voor werkzaamheden op ruw terrein of andere specifieke omgevingen. Elke heftruck kan in ons atelier aangepast worden om aan uw specifieke noden te voldoen. Via ons uitgebreide handelsnetwerk kunnen we tweedehands heftrucks te koop aanbieden van diverse merken: Cesab, Toyota, Hangcha, Nissan en meer.

Bekijk onze handige tips voor het kopen van de juiste heftruck.

Om de meest geschikte heftruck te kopen rekent u op de ruime expertise van Correct Services. Bij ons krijgt u gedetailleerde informatie over elke tweedehands heftruck. Zo kan u steeds een onderbouwde keuze maken.

Bekijk ons aanbod aan occasie heftrucks: tweedehands heftrucks op diesel, elektrisch en LPG van topmerken als Cesab, Toyota, Hangcha, Nissan en anderen. Niet alle heftrucks staan geadverteerd op onze website. Als u niet vindt wat u zoekt, geef ons een seintje en we gaan voor u op zoek!

Volstaat ze niet? In ons atelier kunnen we elke heftruck uit onze tweedehands sectie aanpassen naar uw precieze noden en vereisten.

Bekijk onze tweedehands heftrucks

Tweedehands magazijntrucks

Correct Services heeft een ruime keuze aan tweedehands magazijntrucks tegen een scherpe prijs. Bekijk ons assortiment aan gebruikte magazijntrucks en op onze site.

In ons assortiment tweedehands magazijntrucks vindt u:

 • Stapelaars
 • Reachtrucks
 • Pallettrucks
 • Transpalletten

Vindt u niet wat u zoekt, contacteer ons en wij gaan vrijblijvend voor u op zoek naar het meest geschikte toestel.

 tweedehands magazijntrucks

diverse tweedehands machines

Door een tweedehands heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan te kopen vermijdt u grote investeringen. Neem een kijkje in ons assortiment occasie machines. Correct Services herstelt gebruikte heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen in hun oude glorie en biedt ze te koop aan tegen een scherpe prijs. Om een tweedehands heftruck, hoogwerker, schaarlift of minikraan te kopen bent u bij Correct Services steeds aan het juiste adres.

Ook als u zich wil inlichten over de verschillende mogelijkheden, kan u rekenen op onze deskundige bijstand. We staan u bij met professioneel advies op maat zodat u steeds de juiste tweedehands machine koopt.

Voldoet uw tweedehands machine niet helemaal aan uw vereisten? Onze ervaren technici passen uw hoogwerker, heftruck of andere hefwerktuigen aan zodat uw machine helemaal aan uw eisen en noden voldoet.

Op onze website vindt u slechts een selectie van onze tweedehands heftrucks, hoogwerkers, scharliften en minikranen. Vindt u niet wat u zoekt? Geen nood! Laat het ons weten en wij gaan samen met u vrijblijvend op zoek.

 • Wij nemen contact met u op om een beeld te krijgen van wat u nodig heeft
 • Op basis hiervan stellen wij vrijblijvend een aantal geschikte machines voor
 • Uit deze selectie kan u vrijblijvend een machine testen
 • Wanneer u een keuze heeft gemaakt, stellen wij de machine in op uw persoonlijk gebruik
 • Na aankoop kan u genieten van onze totaalservice

Interessante blogposts

Haal het maximum uit de batterij van uw heftruck

14 september 2022|

Haal het maximum uit de batterij van uw heftruck De tractiebatterij is zonder twijfel het belangrijkste onderdeel van een elektrische heftruck. Om extra kosten te vermijden behandelt u de batterij van uw heftruck best met de nodige zorg. De levensduur van een tractiebatterij is per slot van rekening voor een groot deel afhankelijk van hoe er met de batterij van uw heftruck omgaat. Een maximale levensduur van uw tractiebatterij Er zijn een aantal zaken die u zelf kan doen [...]

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten!

1 mei 2022|

Hoogtewerker of schaarlift kopen? Dit moet u weten! Een nieuwe hoogtewerker of schaarlift kopen is niet altijd eenvoudig. Reken op de jarenlange ervaring van Correct Services om de hoogtewerker of schaarlift te kiezen die precies aansluit bij uw noden en budget.   De mogelijkheden voor het kopen van een hoogwerker zijn enorm uitgebreid. Elke werkgelegenheid op hoogte vraagt om een ander soort hoogtewerker. Om veilig te kunnen werken is het belangrijk om te weten welke hoogtewerker het best bij [...]

Handige tips om een heftruck te kopen

8 februari 2022|

Handige tips om een heftruck te kopen De mogelijkheden om een heftruck te kopen zijn enorm uitgebreid. Laat u bijstaan door de specialisten van Correct Services en kies de heftruck die het best past bij uw specifieke situatie. Wanneer u beslist om een heftruck te kopen, doet u best beroep op een specialist. De mogelijkheden zijn zo uitgebreid dat u al snel door het bos de bomen niet meer ziet. Laat u bijstaan door de experts van Correct Services. [...]

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker

8 april 2021|

Waarom u kiest voor Correct Services voor het onderhoud van uw heftruck of hoogwerker Een regelmatig onderhoud aan uw heftruck of hoogwerker is geen overbodige luxe. Laat uw heftruck of hoogwerker onderhouden door een echte vakman. Jarenlange ervaring en diepgaande expertise van alle gangbare merken, maakt ons tot de referentie voor onderhoud en herstellingen van uw heftrucks, hoogwerkers en andere hefwerktuigen. Het nut van een professioneel uitgevoerd onderhoud? Een regelmatig onderhoud aan uw hoogwerker, heftruck of ander rollend materieel [...]