Mobilev minikraan

Minikranen met een hefcapaciteit tot 3.5 ton

Om een minikraan van Mobilev te kopen bent u bij Correct Services aan het juiste adres. Ruim aanbod aan scherpe prijzen.

Om een nieuwe minikraan van Mobilev te kopen bent u in de Gentse Kanaalzone aan het juiste adres. Bij ons vindt u een ruime selectie minikranen aan een scherpe prijs. Als u kiest voor een minikraan van Mobilev, bent u verzekerd van topkwaliteit.
Hulp nodig? Contacteer ons. Samen gaan we op zoek naar de minikraan die precies aansluit op uw specifieke noden én uiteraard uw budget.

  • Aandrijving: elektrisch

Beschrijving:

De 35MT 3x1 FCT op afstand bestuurbare minikraan is een van een reeks mobiele minikranen die worden gebruikt in kunststoftoepassingen voor het wisselen van matrijzen.

Hij kan tot 3,5 ton van zijn haak heffen (2,6 ton met een hydraulische takel zonder hijssysteem) op plaatsen met smalle gangpaden. Dankzij de gepatenteerde kinematica kan hij lasten verticaal heffen met een verplaatsing van meer dan een meter (dankzij gesynchroniseerde besturing van de voor- en achtercilinders).

Deze minikraan kan worden uitgerust met een hydraulische draaikrans waardoor hij 18 ° (+/- 9 °) kan draaien, een hydraulische takel, een afstandsbediening voor proportionele beweging en tal van andere accessoires.

Het is vooral geschikt voor het wisselen van mallen op horizontale persen.

Gedetailleerde informatie: Minikraan Mobilev 35MT 3x1 FCT

  • Aandrijving: elektrisch

Beschrijving:

De nieuwe minikraan 30MS 4x2 R: geconcentreerde kracht!

Deze elektrische minikraan wordt uitsluitend bediend met een draadloze afstandsbediening. Hij is voorzien van twee aandrijfwielen zodat hij zelfstandig op een dieplader of kipperbed kan rijden. Hij heeft ook een telescopische jib met groot bereik.

Optioneel kan hij worden uitgerust met:
Een hydraulische takel met een capaciteit van 3200 kg (met een hijssysteem),
Een 18 ° draaikrans om de nauwkeurigheid van uw hijswerkzaamheden te vergroten,
Zijstandaards om in alle veiligheid te werken,
Een 2 standen hydraulische jib 1000 kg / 500 kg.

Deze krachtige elektrische kraan kan door zijn zeer compacte formaat zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Hij kan maximaal 3200 kg heffen.

Gedetailleerde informatie: Minikraan Mobilev 32MS 4x2 R Outdoor

  • Aandrijving: diesel/lpg

Beschrijving:

De 25MT C360 is de eerste mini-rupskraan met extra variabele spoorbreedte en 360 ° "pick and carry" -prestaties.

De variabele spoorbreedte varieert van 1,41 tot 2,56 meter, oftewel een toename van meer dan 80%! Dankzij deze gepatenteerde innovatie van Mobilev Cranes zijn zijstabilisatoren niet nodig. Hierdoor is hij gebruiksvriendelijker en mobieler, ongeacht de positie van de jib.

Met een Deutz 31,2 KW dieselmotor en rubberen rupsen kan hij hellingen van 40% beklimmen en rijden met een snelheid van 5 km / u.

Deze compacte mini-rupskraan is bijzonder geschikt voor het plaatsen van beglazing, houten framepanelen en voor het bouwen van individuele huizen op kleine en oneffen percelen.

Hij kan een maximale belasting van 2500 kg heffen.

Gedetailleerde informatie: Minikraan Mobilev 25MT C360 Diesel

  • Aandrijving: elektrisch

Beschrijving:

De 30MT 3x1 TC is een compacte en krachtige minikraan inclusief korte jib met hydraulische telescoopwerking gemonteerd op een (optionele) 18 ° draaikrans.

Hij wordt geleverd met PPS ** -wielen en verstelbare en verwijderbare veiligheidssteunen voor volledig veilige hijswerkzaamheden buitenshuis.

Het maakt gebruik van een kinematica-indeling met drie cilinders, ontwikkeld door Mobilev Cranes, waardoor een grotere bewegingshoek voor de jib mogelijk is.

Alle snelheden zijn instelbaar van 0 tot 100% via de standaard bedrade afstandsbediening of de (optionele) draadloze proportionele afstandsbediening.

Hij kan maximaal 3000 kg heffen.

Gedetailleerde informatie: Minikraan Mobilev 30MT 3x1 TC

  • Aandrijving: elektrisch

Beschrijving:

De 20MT 3x1 TC elektrische hijskraan is een robuuste en compacte unit die ons assortiment van alle wegminikranen compleet maakt.

Hij wordt geleverd met een variabele wielbasis om zijn compactheid te verbeteren, met zachte massieve banden om zowel binnen als buiten gemakkelijk te verplaatsen en een optionele 18 ° draaikrans om de laterale positie van de haak snel en nauwkeurig te corrigeren.

Hij kan worden uitgerust met een met zuignap uitgeruste jib, zodat hij perfect geschikt is voor de volgende taken:

Gordijngevels monteren
Montage van grote ramen of raamkozijnen
Pompen of kleppen vervangen
Onderhoudswerkzaamheden buitenshuis uitvoeren enz.

Hij kan maximaal 2160 kg heffen.

Gedetailleerde informatie: Minikraan Mobilev 20MT 3x1 TC